13 Aralık 2011 Salı

Merhaba!

        Artık bu blog dünyasında ben de varım. Daha doğrusu olmaya çalışacağım. Takip ettiğim o kadar güzel bloglar var ki; benimki nasıl olur bilemiyorum. Gerçi güzel olmasını istiyorum tabii ki ama takip edilsin gibi bir takıntım yok. Sadece gönlümdekileri ve aklımdakileri sıkılmadan eleştirilme korkusu olmadan, içimden nasıl geliyorsa öyle paylaşmak istiyorum; tabii bebişimden vakit bulabilirsem:)
          Evet! Bebişime ithaf ederek başlıyorum bu bloğa; kendisi sebebidir biraz, bağlanmama hayata. Adından da anlaşılacağı gibi bloğumun başlangıcıdır, gelişimidir ve sonucudur illa ki.
          Bu, kaçıncı olduğunu bilmediğim bir başlangıç aynı zamanda (Artık başlangıç yapmamalı mıyım acaba?). On senedir yakalamak için uğraşıp da bir türlü yakalayamadığım hayata uzaktan da olsa bir göz kırpma. Ve bir teselli ayrıca habire karıştırıp çözemediğim aklıma... Belki çözülür bu başlangıçla ümidiyle...
          Blogla ilgili bazı şeyleri yeni öğrendiğimden eksiklikler olabilir hoş görün lütfen. Zamanla tamamlanır herhalde.
          Hoşgeldim ve hoşgeldiniz:)

2 yorum:

  1. bir başka blogdaki yorumlarda "aklı karışık bir anne" adı ilgimi çekince bloguna baktım, oldukça yeniymişsin..ayrıca izlediğin bloglar arasında olduğuma da sevindim..
    hoşgeldin ve tanıştığımıza memnun oldum demek istedim:)

    YanıtlaSil
  2. Çoook teşekkür ederim. Siz de hoşgeldiniz. Ben de çok memnun oldum. Zaten takip ettiğim çok güzel anne blogları vardı. Ben de aranıza dahil olmak istedim. Her zaman beklerim. Sevgiler:)

    YanıtlaSil