23 Ocak 2012 Pazartesi

Ant'ın Kitapları-1:)

İlk kitabımız kumaş ve müzikli. Bu kitabı bebişim daha doğmadan almıştım.


Üstünde köpekli çıngırağının olması güzel. Şimdi 10 aylık ilgisini çekmiyor çıngırak ama daha küçükken seviyordu bebişim:)

5 yapraklı bir kitap. Belirli bir hikayesi yok sadece resimler ve değişik kumaşlardan yapılmış kapakçıklar var. 
Kapakçıkları açınca altlarından resimler çıkıyor:)


 Dokunma duyusu için güzel. Doğduğundan beri dokunduruyorum işe yarıyor mu bilemiyorum tabi, kitaplarda böyle yapılması gerektiğini okumuştum dokunma duyusunun gelişmesi için. 
Ant'ın doğumundan beri okuyoruz yani resimlerini göstererek isimlerini söylüyorum resimlerin. Hikaye anlatamıyorum ben:)
Yalnız bebek kitaplarının doğdukları zaman siyah-beyaz olması gerekiyormuş heralde o zaman sadece siyah-beyaz görebiliyorlar diye ve de bu kitabın resimleri fazla bu da diğer dezavantajı. Yani bir sayfada tek resmin olması bebekler için daha iyiymiş.
Olsun kitabı şu anda beğenerek okuyoruz biz ve müziğini çalıp oynuyoruz bebişimle beraber:) Daha ne olsun:)

2 yorum:

  1. Bu kitapları ne çok severek, koklayarak, dokunarak, hatta parçalayarak okuduk. Arada çıkartıp bakıyorum, üzerinde meyve püresi lekeleri, çorba kalıntısı... Hüzünleniyorum. Zaman çok çabuk geçiyor.

    YanıtlaSil
  2. Yaşasın bizim kitabımızdan okuyan biri daha! :) Evet, gerçekten çok çabuk geçiyor zaman anlaşılamıyor. Ama şimdi de başka güzellikler yaşıyorsunuz:) Bizim kitaplarımızda da genelde pestil kalıntıları vardır:)Teşekkürler ve sevgiler:)

    YanıtlaSil