12 Ocak 2012 Perşembe

Doğum Günü

          2011'in Mart ayında bir sabah doktora kontrole diye gittik hastaneye fakat sevgili bebişim durması gerektiği hale gelmediğinden doktorumuz öğlen sezeryana aldı bizi. 13.45'te doğdu minik kuzu. 3950gr ve 52 cm olarak. Sabah kar azar azar yağarken akşam her yer bembeyaz olmuştu. Hatta öyle ki Ankara'ya son 10 yılın en çok karı yağmış öyle dediler haberlerde:) Kuzucum bereketiyle mi geldi nedir?:)
2 gün karlar erimedi eve zor döndük:)
Karı çok seven ben iki mutluluğu bir arada yaşıyordum ama karla oynayamadım ne yazık ki:( Artık büyüdük tabii:) Neyse bizim bebiş büyüyünce onunla tekrar küçülmek emelim:)

6 yorum:

  1. algıda seçicilik midir nedir,kardan ziyade 3950 gr,52 cme takıldım.Maşallah tosbağaya bizimkinin 1 aylıkkenki kilosu nerdeyse:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizinkine de maşallah. E tabi babayla anne iri olunca çocuk da öyle oluyor bizimki de tosuncuk oldu:)

      Sil
  2. merhabalar. Iadei ziyarete geldim. :-) www.classy-and-elegant.blogspot adresinden :-) Cok yakinda yeni bir web sayfasi ile karsinizda olacagim. Onda istediginiz gibi bir program koymayi düsünüyorum. Yani maille haberdar olma konusunda. :-) O sayfamada beklerim. Sevgiler. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi tabi gelirim zevkle:) Hayırlı olsun yeni sayfanız:)

      Sil
  3. Resimlere baktım ..Bayıldım bayıldım diyebilirim..Kar hasretliği çekiyorum sanki kar yağasa her tasam gidecek gibi..
    Ziyaretiniz ve kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim,ayrıca sayenizde e-posta aboneliğini aktifleştirdim..
    Kolaylıklar dilerim..benimde 17 aylık bir bebeğim var..Sizi anlıyorum..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim anlaşılmak çok güzel:) Allah bağışlasın bebişinizi:) Nerede yaşıyorsunuz ben orayı kaçırmışım:) İnşallah gider hasretiniz:) Bazen seyrederken karı her tasa gidiyor gibi oluyor sanki:) Sevgiler:)

      Sil