1 Şubat 2012 Çarşamba

Ant'ın Kitapları-2:)

İşte bebişimin en popüler kitabı:) 


Daha Ant doğmadan almıştım bu kitabı, hem de 1 TL'ye! Şimdi diyorum keşke bütün seriyi alsaydım çünkü şu anda internette 5TL'ye satılıyor hem de %50 indirimle o da bütün seriyi alana! Aldığım yerde de kalmamış:(
Ne yapalım, kısmet. Biz de elimizdekiyle yetiniyoruz artık:)
Kitabımız kalın kartondan. 10 sayfası var ve Tonton adlı bir fil arkadaşımız, kuş olan arkadaşıyla kendi yaptıkları taşıt resimlerini sergiliyorlar. Resimler basit ve iki boyutlu çizilmiş ama renkler ve kalite tam bir yaş ve altına uygun olmuş bence. Ant, oturup kendi kendine de sayfalarını çevirebiliyor ve bundan çok keyif alıyor. Beraber okuduğumuzda da tekrar tekrar okutturuyor:) Okumayınca yüzünü buruşturup kendi kendine şikayetleniyor bazen de bağırıyor ciyak ciyak:) Sonra bakıyor ki annesinden fayda yok, alıp elimden kendisi bakmaya devam ediyor:)
Biz sevdik, tavsiye ederiz:)

6 yorum:

  1. Allah im ben bittim bu isme .Masallah bu kadar mi yakisir bir insana ismi.Bizde aldik bazi kitaplar ama ingilizce simdilik.Oglumla tek Turkce konusacak kisi ben olacagim icin simdiden arastirmaya basladim netten.Ama siparisleri annemlere verecegim.Bunuda tavsiyene guvenle listeye dahil ediyorum.Tesekkurler.

    YanıtlaSil
  2. Beğendiğinize sevindim. 1 yaş ve altı için pek kitap yok piyasada ya da ben bulamıyorum bilmiyorum ama bebişim bu kitaba bayılıyor. Sizin bebişiniz de sever bence. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. 1 yaş altı için daha çok bez kitaplar var, tavsiye ederim:) Karton kitaplar daha sonra geliyor.
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=437478&sa=101722093
    ben Seyyaf'a bundan almıştım. şu anda bile eline alıp bakar, içindeki bütün nesnelerin ismini öğrendi:)

    YanıtlaSil
  4. Sitenizde görmüştüm. Ama alamadım onu çünkü bez kitap var dedim kendi kendime. Ama Enoch Barış okuyorsa belki onun işine yarar:) Du ben ona ulaşayım:)

    YanıtlaSil
  5. Tesekkur ederim gercekten cok dusuncelisin.adresi kaydettim Seyyaf in Annesi den de takip ediyorum :)

    YanıtlaSil