6 Şubat 2012 Pazartesi

Ant'ın Kitapları-4:)

İşte Ant'ın çok sevdiği bir kitap daha!
Aç Tırtıl!


Bu kitabın reklamını, Ant altı aylıkken görmüştüm gazetede, çok övmüşlerdi kitabı. Hemen alayım dedim ekledim listeme. Sonra da internetten araştırdım; meğer ne de ünlüymüş! Blogçu anneler çok sevdiklerini yazmışlar. Hemen aldım tabii Türkçe basımı olmuşken ve daha basımı tükenmemişken:) Kitabın basımını beğenmedim karton değil bir kere:( Ant hep yırttı sayfalarını ve bebişime göre biraz büyük amaaa iyi ki almışım çünkü Ant, Aç Tırtıl'a bayılıyor:) Oyuncak kutusunun yanından emekleyerek geçerken görünce, nereye gideceğini unutup, oturup çıkarıverdiği ve okumaya(!) başladığı kitaplardan "Aç Tırtıl":) 
(Evet, henüz bebişimin bir kütüphanesi yok, oyuncak kutusunda saklıyorum kitaplarını, inşallah oyuncak-kitap eşleştirmesi olmaz aklında:)


Aynı şeyi oyuncaklarıyla oynarken de yapıyor. Ne kadar iyidir bilmiyorum dikkatinin dağılması açısından ama benim çok hoşuma gidiyor. Dakikalarca evirip çevirip resimlerine bakıyor yavrucuğum:)


İstediğin kadar yırt annecim, ben sana yenisini alırım yeter ki sen oku:)

20 yorum:

  1. Bizim evde tek parçalanan kitap bu oldu. Çok mu okundu deseniz hiç değil, niye bilmem öyle oldu işte:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa hoşgeldiniz ben de sizi davet ediyordum ne güzel oldu hoşgeldiniz çok mutlu oldum:)Demek ki sizinkiler bu kitabın okunma değil yırtılma kısmını sevmişler:)

      Sil
    2. Bizim evde de tek yırtılan kitap bu oldu.Sayfalarının ince olmasından kaynaklanıyor heralde,bizde bir de ingilizcesi var board book denilen şu kalın olanlardan çok şükür onu kemirmenin ötesine geçemedi :)

      Sil
    3. Evet sayfaları çok ince. İngilizcesi olması iyi olmuş. Her şeyi kemiriyorlar di mi:))) Yabancılar daha mı iyi biliyor ne çocuk kitabı basmayı?

      Sil
  2. Siz bu kitaplari internetten mi aliyorsunuz? Yoksa avmlerden mi? O kadar cok almak istedigim sey var ki, ama su bebekle alisveris cok zor:(

    YanıtlaSil
  3. Ben kitaplarımı internetten alıyorum Kitapyurdu'ndan. Çünkü dediğiniz gibi bebekle gezmek çok zor en fazla bir saat onda da kitapçıya gidemiyoruz:)

    YanıtlaSil
  4. bebekle d&r'a gidin, önüne ordaki kitaplardan birkaç tane verin(karton olsun ama:) Babası ona göz kulak olurken bol bol kitaplara bakacak vaktiniz oluyor:)

    YanıtlaSil
  5. Şu anda istediğim nadide şeylerden biri bu işte! O kadar uzun zaman oldu ki kitapçıya gitmeyeli, kitapları koklamayalı şöyle doya doya:) Ama bebekle (kocayla) gitmek stres yapıyor malesef. Yanımda ağlayan ve somurtan kişiler görmek istemiyorum ben kitaplarla mutluyken. Ay ben bu konuda çok dolmuşum:) İnşallah Ant yürümeye başlayınca baharda veya yaz aylarında gitmeyi düşünüyorum. Ama anneanneyle:)

    YanıtlaSil
  6. canım benim yürümeye başlayınca daha sakat oluyor işler, kontrolu daha zor oluyor ben kitapları raf aralarında okumayı, kokusunu içime çekmeyi öyle özledim ki oğlum 5,5 ikincisi 3 yaşında düşünün yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvaaah senelerce doya doya gidemeyecek miyiz yani kitapçıya hay Allah! Ne yapalım biz de anneanneye bırakır öyle gideriz. Yaşasın anneanne:)

      Sil
  7. Ne güzel çocuklarınız var maşaALLAH. :)

    YanıtlaSil
  8. Allah nazarlardan korusun çok güzel maşallah..
    Takibindeyim canım..

    YanıtlaSil
  9. Ohhh Harika... paylaşımın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. merhaba bıraz once baktım uye lıstemde bır anne daha var hemen yenı bır anne cocuk blogu kesfettım dıye sevındım ve hemen blogunuza geldım. benı oglunuz benımkınden 3 ay buyuk. kendı oglumu nelerın bekledıgını sızden takıp edebılıcem.

    Bır de bu kıtabı bız de okuduk cok eglencelı gercekten. dedıgınız gıbı blogcu anneler arasında populer ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim geldiğiniz için:) Ama ben artık yazamıyorum malesef hiç vaktim olamıyor bebişimden ve ders malışaktan. Ama size uğrarım inşallah. Sizin bebişler de süperler yaa ne kadar tatlılar öyle Allah nazarlardan saklasın:) Sevgiler:)

      Sil
    2. yazamamanıza uzuldum ama sızı anlıyorum cocuklarla zor oluyor. sız zaman buldukca yaptıgınız paylasımları takıp ederım ben de...

      Sil
  11. çok tatlı bir oğlun var allah bağışlasınn :) bende beklerimm sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil